Retourvoorwaarden

  • Garantie Alles op maat
  • Garantie Geproduceerd binnen 48 uur
  • Garantie 50 jaar ervaring
  • Garantie Particulier & Zakelijk
    bestellen
  • Garantie Eigen productie
  • Garantie Snel geleverd
    met garantie

Retourvoorwaarden bij Finish Profiles

Klanttevredenheid staat bij Finish Profiles hoog in het vaandel. Mocht er onverhoopt iets niet goed zijn aan uw bestelde product, vind hieronder  de aanvullende retourvoorwaarden.

Webwinkel aanvullende retourvoorwaarden – Geldt alleen voor particulieren

1. Identiteit van de verkoper:
Finish Profiles
Component 110
1446 WP Purmerend

T: 0299 – 451 299
E: webshop@finish-profiles.com

2. Deze aanvullende voorwaarden zijn uitsluitend van toepassing op particulieren die bestellen via de webwinkel van de verkoper (www.finish-profiles.nl). Deze gelden als aanvulling op de Algemene voorwaarden zoals deze vermeld zijn op onze webshop. Bestellingen die via elke andere manier dan via de webwinkel van verkoper, via elektronische weg, besteld worden, vallen niet onder deze aanvullende voorwaarden. Daar zijn slechts de Algemene voorwaarden van toepassing.

3. Het aanbod in de webwinkel bevat een volledige en nauwkeurige omschrijving van de aangeboden producten. Als de verkoper gebruik maakt van afbeeldingen, zijn deze een zo goed mogelijke illustratie van de aangeboden producten. Het geleverde product kan echter afwijken van kleur of vorm. Kennelijke vergissingen of fouten in het aanbod binden de verkoper niet.

4. De consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De genoemde bedenktijd gaat in op de dag nadat de consument het product heeft ontvangen. Dit geldt ook voor een vooraf door de consument aangewezen derde, die niet de vervoerder is.

5. Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts uitpakken of gebruiken in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen.

Retourvoorwaarden

6. Als de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, meldt hij dit binnen de bedenktermijn. Dit kan door middel van het ‘formulier herroeping’ die door de verkoper op zijn website wordt aangeboden. Het kan tevens op andere ondubbelzinnige wijze aan de verkoper gemeld worden. Zo snel mogelijk, maar binnen 14 dagen vanaf de dag volgend op deze melding, zendt de consument het product terug. Het kan ook binnen 14 dagen overhandigd worden aan de verkoper. De consument heeft de terugzendtermijn in elk geval in acht genomen als hij het product terugzendt voordat de bedenktijd is verstreken. Buiten deze termijn kan de consument het product niet meer retourneren.

7. De consument zendt het product terug met alle geleverde toebehoren, indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking. Dit gebeurt conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Het risico en de bewijslast voor de juiste en tijdige uitoefening van het herroepingsrecht ligt bij de consument.

8. De consument draagt de rechtstreekse kosten van het terugzenden van het product. Als de consument de verkoper opdracht geeft om het product op te halen dan berekent de verkoper hiervoor transportkosten. Hierbij bepaalt de verkoper het tijdstip van ophalen.

9. Het herroepingsrecht geldt niet voor de levering van volgens specificaties van de consument vervaardigde zaken. Dit zijn bestellingen die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifiek persoon zijn. Alle producten waarbij een andere levertijd dan ‘op voorraad’ vermeld staat, worden speciaal voor de consument besteld en/of vervaardigd. Op maat gemaakte producten kunnen niet worden geretourneerd.

10. De standaard aangeboden betalingswijzen die de verkoper aanbiedt in zijn webwinkel zijn iDeal en Paypal.

Formulier voor herroeping

Dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen en retourneren. Dit formulier is alleen van toepassing voor orders die via onze webwinkel geplaatst zijn. U vindt het formulier hier.

Herroepingsformulier

"*" geeft vereiste velden aan

MM slash DD slash JJJJ