Over Finish Profiles

  • Garantie Alles op maat
  • Garantie Geproduceerd binnen 48 uur
  • Garantie 50 jaar ervaring
  • Garantie Particulier & Zakelijk
    bestellen
  • Garantie Eigen productie
  • Garantie Snel geleverd
    met garantie

Over Finish Profiles: Al 40 jaar dé producent van dak- en gevelbeplating!

Over Finish Profiles is voldoende te vertellen! Ooit de eerste Nederlandse producent van de stalen dakpanplaat, zijn we uitgegroeid tot een vooraanstaand leverancier van dak- en gevelbeplating. We leveren via onze Finish Profiles dealers door heel Nederland en ver over de grens.

Onze jarenlange ervaring met het ontwikkelen en produceren van nieuwe kwaliteitsproducten, onze snelle leveranties en bouwen aan persoonlijke relaties, gelden als de basis van een succesvolle samenwerking.

Finish Profiles is al 40 jaar dé Nederlandse producent van hoogwaardige dak- en gevelbeplating. Vanuit onze hoofdvestiging in Purmerend bieden wij een breed assortiment van zelf geproduceerde staalproducten. Hieronder vallen profielplaten, dakpanplaten, damwandplaten, staalprofielen, zetwerk en toebehoren. Onze visie is innovatieve toepassingen in de staalbouw toegankelijk maken voor mens en bedrijf.

Finish Profiles maakt gebruik van hoogwaardig staal én coatings van Tata Steel. Dankzij onze jarenlange ervaring is Finish Profiles in staat om snel en flexibel uw opdrachten uit te voeren. Wij maken voor onze producten uitsluitend gebruik van de beste kwaliteit staal en coatings Denk hierbij bijvoorbeeld aan de HPS200 Ultra coating. Deze zeer hoogwaardige coating is de beste kwaliteit die de markt te bieden heeft. Dat ziet u terug in onze garantievoorwaarden. U krijgt op deze producten daarom meer dan 30 jaar garantie. Natuurlijk bieden wij onze producten ook met een polyester coating aan. Zoekt u een betrouwbare partner? Kies dan voor Finish Profiles!

over-finish-profiles

Als producent van een uitgebreid assortiment aan dak- en gevelbeplating zijn wij in staat om snel in te spelen op uw behoeften. Dankzij een modern machinepark en een uitgekiende organisatie kunnen wij onze producten snel produceren en leveren. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor onze profielplaten, maar ook voor het bijbehorende zetwerk en accessoires. Deze worden dan ook altijd op maat gemaakt. Onze visie is dat snelheid en kwaliteit wel degelijk hand in hand kunnen gaan!

Eigen productie

Finish Profiles heeft een eigen productielocatie in Purmerend. Al meer dan 40 jaar produceren we stalen producten. We hebben de kennis, het vakmanschap én de machines om uw dak- en/of gevel de uitstraling te geven die u wenst.

Wij produceren uw order op maat, maar u kunt ook standaard afmeting beplating in onze webshop bestellen. In Purmerend produceren wij ook het bijbehorende zetwerk. Uw beplating en zetwerk worden uit dezelfde coil vervaardigd, zodat kleurverschillen uitgesloten zijn.  Doordat we uw order zelf produceren, kunnen we deze snel leveren en de kwaliteit van onze producten garanderen.

over-finish-profiles-eigen-productie

Finish Profiles – VISIE

Maak innovatieve toepassingen in de staalbouw toegankelijk voor mens en bedrijf. Zo wordt efficiënt en duurzaam bouwen met staal voor iedereen mogelijk.

Finish Profiles – MISSIE

Wij onderscheiden onszelf in de markt door continu nieuwe stalen bouwoplossingen te ontwikkelen. Voor zowel bedrijven als particulieren ontwikkelen, produceren en leveren we een totaalpakket aan innovatieve stalen bouwmaterialen en accessoires. Met van start tot finish de garantie op de beste kwaliteit, snelle levering en persoonlijke service. Door sportief zaken te doen en loyaal te blijven aan klanten en onszelf, verbeteren we onze relaties continue.

Ervaring komt met de jaren

In 1981, op 19 jarige leeftijd, startte Chris van der Vossen zijn loopbaan. Hij had een ambitie! Innovatieve staalbouw toegankelijk maken voor mens en bedrijf, zodat efficiënt en duurzaam bouwen met staal voor iedereen mogelijk is. Het resultaat: een uitgebreid assortiment dakplaten, gevelbeplating, gordingen en zetwerk, zodat er altijd een pasklare oplossing is voor de bouw van moderne en hoogwaardige industriële gebouwen, sportcomplexen, kantoren en woningen.

Van start tot finish de garantie op de beste kwaliteit, snelle levering en persoonlijke service.

Over Finish Profiles: Duurzaam ondernemen

We nemen onze verantwoordelijkheid om een positieve bijdrage aan het milieu en onze omgeving te leveren. We streven naar een geheel CO2 neutraal productieproces in 2030. Onze productieruimte en kantoor worden voorzien van zonne-energie en de windturbines die wij hebben geplaatst. Onze bedrijfswagens zijn nagenoeg allemaal electrisch. In ons assortiment hebben we cradlecore producten opgenomen. En duizenden bomen in het Amazone gebied geplaatst!

Wilt u hier meer over weten? Lees meer op Finish Profiles Group CO2 neutraal.

Over Finish Profiles ISO Certificering

Gegarandeerde kwaliteit!
Het NEN-EN-ISO 9001 certificaat [download] hebben wij in 2017 verkregen. De jaarlijkse audit zorgt er mede voor dat wij consequent onze producten kunnen leveren die voldoen aan de kwaliteit die u van ons vraagt.

We stroomlijnen continue ons bedrijfsproces, zodat wij efficiënter kunnen produceren. Daarvan profiteert u!

Door de intensieve samenwerking met Tata Steel hebben wij toegang tot het uitgebreide research & development faciliteiten. ook werken wij nauw samen met andere gerenommeerde toeleveranciers en testinstituten om steeds betere producten te verkrijgen.

Wat betekent dit voor u?

Bent u op zoek naar een leverancier van kwalitatief hoogwaardige dak- en wandbeplating, dan bent u bij Finish Profiles aan het juiste adres. In ons continue streven naar kwaliteit en procesverbeteringen leveren wij u snel de beste kwaliteit beplating tegen een scherpe prijs!

Op zoek naar maatwerk dak- en wandplaten?

Neem vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande gegevens of chat met een medewerker!

0299-451 299

info@finish-profiles.nl

Onze visie: wij steunen lokaal

Finish Profiles is een trotse sponsor van de lokale sport! We zijn shirtsponsor voor het dames basketbalteam  Topkip Lions uit Landsmeer.

Sponsoren we de jeu de boules vereniging Butje13 in Neck. Daarnaast sponsoren we ook onze lokale voetballers in Purmerend, voetbalclub VPV Purmersteijn.

Ook gaat ons hart uit naar mensen met een verstandelijke beperking. Daarom steunen wij STOG: Stichting Ondersteuning Gehandicapten. Met hun informatieve blad HandInfo Magazine steken zij een hart onder de riem voor de mensen die te maken hebben met verstandelijk gehandicapten.

Alles onder één dak

Finish Profiles behoort tot de Finish Profiles Group. Hieronder vallen verschillende divisies met ieder zijn eigen specialisme. Naast het leveren van bouwmaterialen produceert, levert en bouwen we ook zelfbouwloodsen, bedrijfshallen, utiliteitsgebouwen en verkopen we tuinkantoren en tiny houses. Finish Profiles Group staat bekend om haar kwaliteit, snelheid van leveren en persoonlijke service. Meer weten over onze divisies?

Over Finish Profiles zusterbedrijf Finish Building

Loodsen

Finish Building is dé specialist in het bouwen van loodsen, schuren, garages en hallen. Met Finish Building staat u garant voor de beste kwaliteit, snelle levering en natuurlijk onze persoonlijke service.

Over Finish Profiles zusterbedrijf Finish Frame

Staalframe C-profielen en elementen

Duurzaam en efficiënt bouwen? Gebruik de staalprofielen van Finish Frame! Licht van gewicht en geschikt voor diverse doeleinden in de bouw.

Over Finish Profiles zusterbedrijf Finish Projectbouw

Utiliteitsgebouwen

Nieuwbouw-, verbouw- of gevelrenovatie projecten? Door jarenlange ervaring is Finish Projectbouw gespecialiseerd in het ontwikkelen en realiseren van bedrijfs(verzamel)gebouwen.

Finish Profiles Group

Innovatief in staal

De Finish Profiles Group uit Purmerend bestaat uit verschillende divisies met ieder zijn eigen specialisme. Finish Profiles Group staat bekend om haar kwaliteit, snelheid van leveren en persoonlijke service.