Betaalmogelijkheden

  • Garantie Alles op maat
  • Garantie Geproduceerd binnen 48 uur
  • Garantie 50 jaar ervaring
  • Garantie Particulier & Zakelijk
    bestellen
  • Garantie Eigen productie
  • Garantie Snel geleverd
    met garantie

Finish Profiles geeft u keuze in betalingsmogelijkheden

Bij het plaatsen van uw order heeft u keuze uit verschillende betaalmogelijkheden. Wij rekenen geen betaalkosten aan onze klanten en bieden de onderstaande betaalmogelijkheden. Het is daarnaast ook mogelijk om de producten persoonlijk in Purmerend af te halen en ter plekken de betaling te verrichten (contant of pinnen).

IDEAL

Met het vertrouwde iDEAL rekent u veilig en gemakkelijk uw online aankopen af. Met internetbankieren kunt u direct gebruik maken van iDEAL zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. De betaling gaat snel en veilig.

Betalen (pin bij afhalen)

Kiest u ervoor uw bestelling op te halen? Betaal met pin. Let hierbij op dat de bestedingslimiet van uw pinpas toereikend is. Deze is gemakkelijk eenmalig te verhogen. Neem hiervoor contact op met uw bank. Of gebruik de online bankieren app van uw bank.

Overboeking

Bestelt u uw order telefonisch of per mail met onze verkoper? Dan bieden wij ook de optie het aankoopbedrag zelfstandig overte maken op onze rekening. Bij deze optie krijgt u na het bevestigen van uw order een email. Daarin vindt u de factuur met het eindbedrag en onze gegevens. Nadat de overboeking bij ons bevestigd is, produceren wij uw producten.

Op zoek naar maatwerk dak- en wandplaten?

Bekijk onze shop!