Inspiratie Finish Profiles projecten

  • Garantie Alles op maat
  • Garantie Geproduceerd binnen 48 uur
  • Garantie 50 jaar ervaring
  • Garantie Particulier & Zakelijk
    bestellen
  • Garantie Eigen productie
  • Garantie Snel geleverd
    met garantie

Inspiratie

Moet uw dak- en/of gevel gerenoveerd worden of wilt u nieuw bouwen en op zoek naar kwalitatieve bouwmaterialen? Doe inspiratie op hoe de stalen bouwmaterialen van Finish Profiles uw project het  perfect eindresultaat geven.

Hieronder reiken we u ideeen aan voor uw klussen. Of het nu om een dak-, wand of een compleet tuinkantoor, tinyhouse of luxe tuinhuis gaat, u vindt het allemaal in het Finish Profiles assortiment.

Pak uw klus goed aan en doe inspiratie met Finish Profiles.

Woning

Dakpanplaten

inspiratie woning dakpanplaten finish profiles

Voor de renovatie van de huisjes in Center Parcs heeft Finish Profiles dakpanplaten in de kleur RAL 7021 raven geleverd. Door deze renovatie zijn de huisjes weer helemaal van deze tijd.

Woning en aanbouw

Rabat

inspiratie projecten finish profiles rabat beplating

Deze bestaande woning is niet alleen aan de binnenkant, maar ook aan de buitenkant volledig gerenoveerd. De stalen Rabatdelen zijn onderhoudsvrij en schilderen behoort tot de verleden tijd.

Vakantiewoningen Schoorl

Zetwerken

inspiratie zetwerken Finish Profiles

De vakantiewoningen en het hoofdgebouw op Park Heerehof in Schoorl zijn allemaal voorzien van Finish Profiles zetwerken in de kleur Raven 7021 door Jisper de Jong Timmerwerken.

Vakantiehuisje

Felsbeplating

vakantiehuisje felsdak finish profiles

Op de camping/vakantiepark Althena in Ossendrecht zijn verschillende vakantiewoningen gebouwd. Links de huisjes voorzien van Felsbanen. Rechts de huisjes voorzien dakpanplaten.

Vakantiewoning

Dakpanplaten

vakantiewoning dakpanplaten finish profiles

Naast de vakantiehuisjes met Felsbanen, heeft camping/vakantiepark Althena ook grotere vakantiewoningen geplaatst met dakpanplaten.

Dakrenovatie

Felsbeplating

Op een bestaande woning uit 1966 in Moordrecht heeft Finish Profiles in samenwerking met de Vroom montage op deze traditionele woning Felsdak geplaatst, uitgevoerd in de kleur 7016. Zie ook de dakkappelen beplaat met Felsdak.

finish-profiles-renovatie-dak-2

finish-profiles-renovatie-dak-1

Vakantiewoningen

Felsbeplating

vakantiewoningen-park-oostenrijk-finish-profiles

De daken van deze vakantiewoningen in Gnesau in Karinthië, Oostenrijk, zijn voorzien van Finish Klik Felsbeplating.

Seren Copper loods Holwierde

Bierbrouwerij Floem Craft Beer

seren-copper-finish-felsbeplating-finish-profiles

In deze loods vindt u bierbrouwerij Floem. Vernoemd naar de rivier de Floem. Floem brengt bier en kunst samen, daarom is voor deze uitgesproken dak- en gevelbeplating in de kleur Seren Copper gekozen.

Pontmeyer Almere

Finish Klik Felsdak 500 zwart

inspiratie-finish-pofiles-ism-pontmeyer

Finish Profiles heeft in samenwerking met Pontmeyer deze woning geleverd. Zowel het dak als de wanden zijn voorzien van felsbanen.

Kadoelenweg Amsterdam-Noord

Dak aanbouw voorzien van felsbanen

inspiratie-dakbeplating-aanbouw-finish-profiles

Op de Kadoelenweg in Amsterdam-Noord is tegen een bestaande woning een aanbouw gerealiseerd. Voor de dakbeplating is gekozen voor felsbanen.

Inspiratie

Heeft u bouwplannen of wilt u uw huidige woning, bedrijf, garage renoveren? Bekijk als inspiratie de opgeleverde projecten van Finish Profiles.

Kerk de Bron

Levering Finish Klik Felsdak 500

inspiratie-felsbeplating-kerk-de-bron-finish-profiles

Voor het dak van deze kerk is gekozen voor felsbanen in de kleur grijs.

Watersportvereniging Portugaal

Levering Finish Klik Felsdak 500

inspiratie-bedrijfspand-portugaal-finish-profiles

Watersportvereniging Portugaal heeft een compleet vernieuwde gebouw. Het dak is voorzien van felsbanen. Voor de wanden is gekozen voor geisoleerde wandpanelen.

Kapberg

Snel extra ruimte met een kapberg

inspiratie-kapberg-beplating-finish-profiles

De bewoners waren op zoek naar extra opslagruimte, passend bij de woning. Deze kapberg wordt gebruik als extra woonruimte.

Dakbeplating schuur

Dakbeplating in de kleur antraciet

inspiratie-schuur-dakbeplating-finish-profiles

Alhoewel het weer niet zo mooi was, hield de Finish Klik Felsdak wandbeplating alle spullen in dit schuurtje mooi droog.

Vakantiehuisjes

Dakbeplating

inspiratie-dakbeplating-vakantiehuisjes-finish-profiles

Stalen dakbeplating is de ideale oplossing als dakbedekking voor vakantiewoningen. Of u nu kiest voor de traditionele dakpanplaat of het Finish Dakprofiel 35-1000 longrib u kiest altijd voor het perfecte dak!

Geisoleerde dakbedekking

Dakpanplaten in combinatie met houten gevelbeplating

geisoleerde-dakpanplaten-finish-profiles

De Finish geisoleerde dakpanplaat is verkrijgbaar in 3 kleuren. Voor dit project is gekozen voor een terracotta kleur.

Loods in Dordrecht

Rabat beplating

inspiratie-rabat-beplating-finish-profiles

Het wandprofiel Finish Rabat is een landelijke onderhoudsarme profielplaat. De woodgrain coating zorgt voor een lange levensduur. De mat zwarte kleur van de beplating zorgt voor een luxe uitstraling. Het dak is voorzien van Finish dakpanplaat in de kleur antraciet.

Hout en staal gaat samen!

Dakpanplaat antraciet

inspiratie-dak-dakpanplaat-houten-wandbeplating-finish-profiles

Dat staal en hout goed samengaan, blijkt uit dit project. Omdat de gevelbeplating nog niet aan vervanging toe was, is hier gekozen om alleen het dak te renoveren. Finish Profiles heeft xxxm2 dakpanplaten geleverd en het bijbehorende zetwerk.

Luxe tuinhuis

Finish Klik Felsdak 500 beplating

inspiratie-luxe-vakantiehuisje-finish-profiles

Dit luxe tuinhuis is voorzien van Finish Klik Felsdak 500 in de kleur mat zwart. Doe inspiratie op in onze showroom! Hier vindt u een compleet overzicht van profielen, coatings en kleuren.

Dakbeplating in de bergen

Finish Klik Felsdak 500

dakbeplating-oostenrijk-finish-profiles

In Oostenrijk staat deze vakantiewoning. De eigenaren hebben gekozen om de bestaande woning te renoveren. Finish Profiles heeft de dakbeplating geleverd. Belangrijk hierbij was / is de sneeuwbelasting.

Tuinkantoor -> Tuin kapsalon

Finish tuinkantoor

tuinkantoor-Finish-Profiles-kapsalon

Finish tuinkantoor wordt niet alleen als tuinkantoor gebruikt, maar ook perfect toepasbaar als kapsalon. De afmeting van dit tuinkantoor/kapsalon is 6 meter lang, 2,4 meter breed en 2,85 meter hoog. Meer inspiratie nodig? Bezoek onze showroom in Purmerend.

Tinyhouse

Finish Klik Felsdak 500

inspiratie tiny house finish profiles

Dit luxe tinyhouse staat op een Vlemmix onderstel. Opgebouwd uit staalframe. Het dak is voorzien van Finish Klik Felsdak 500 in de kleur grijs. Voor de wanden is ook gekozen voor Finish Klik Felsdak 500. De afwisseling van hout met staal geeft dit Tiny house direct een luxe uitstraling.

Global Village

Levering dak- en wandbeplating oplevering project

AM laat door middel van een indrukwekkende drone opname het project “Global Village” in vogelvlucht aan u zien. Het project wordt versneld afgespeeld door gebruik te maken van een time lapse.

Voor het project “Global Village” in Den Haag worden er momenteel 30 flexibele woningen gebouwd met diverse door Finish Profiles geproduceerde en geleverde producten. De woningen worden gebruikt als tijdelijke huisvesting voor statushouders en andere woningzoekenden. Door een gebrek aan doorstroommogelijkheden is er grote vraag naar huisvesting voor statushouders, die op dit moment nog in asielzoekerscentra verblijven.

Global Village

Levering dak- en wandbeplating work in progress

AM bouwt momenteel 30 flexibele woningen met diverse door Finish Profiles geproduceerde en geleverde producten voor het project “Global Village” in Den Haag. De woningen worden gebruikt als tijdelijke huisvesting voor statushouders en andere woningzoekenden. Door een gebrek aan doorstroommogelijkheden is er grote vraag naar huisvesting voor statushouders, die op dit moment nog in asielzoekerscentra verblijven.

Voor dit project word gebruikt gemaakt van Finish sandwichpanelen, dakpanplaten, ramen en deuren en de duurzame Finish studprofielen. Zie hierboven filmpje over hoe dit project eruit gaat zien of klik op de aparte weblog om de status te volgen.

Heeft u inspiratie opgedaan en vragen over onze projecten? Wilt u meer weten over onze dak- en/of wandbeplating, tuinkantoren, luxe tuinhuizen en/of tiny houses neem contact op met ons verkoopteam.