Pallet retour service

  • Garantie Alles op maat
  • Garantie Geproduceerd binnen 48 uur
  • Garantie 50 jaar ervaring
  • Garantie Particulier & Zakelijk
    bestellen
  • Garantie Eigen productie
  • Garantie Snel geleverd
    met garantie

Maak gebruik van de pallet retour service van Finish Profiles

Finish Profiles pallet retour service! Om afvalstromen op de bouwplaats te minimaliseren heeft Finish Profiles het pallet retour service project opgestart. Deze service houdt in dat u de door ons geleverd Finish Profiles pallets weer retour kan brengen. Naast een opgeruimde bouwplaats, leveren wij zo ook samen een bijdrage aan het milieu. We hergebruiken de pallets voor nieuwe orders. Zijn de pallets niet meer bruikbaar voor transport, dan worden deze uit elkaar gehaald en als tussenstuk tussen de staalprofielen, die wij ook produceren, gebruikt.

Breng uw pallets retour

Doe uw voordeel en maak gebruik van de Finish Profiles pallets retour service. Breng uw pallets retour bij ons bedrijf in Purmerend. De routebeschrijving naar ons bedrijf vindt u hier >>

Opzoek naar maatwerk dak- en wandplaten?

Neem vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande gegevens of chat met een medewerker!

0299-451 299

info@finish-profiles.nl

Creditering van de pallets

Heeft u gebruik gemaakt van onze pallet retour service? Dan ontvangt u van ons een credit, mits deze natuurlijk ook in rekening zijn gebracht aan u. U heeft zo niet alleen financieel voordeel van onze service, maar u zorgt voor een opgeruimde bouwplaats en bovendien dragen we hier samen bij aan een stukje circulair bouwen.

Voorwaarden Finish Profiles palletservice

U brengt uw pallets retour bij Finish Profiles. Meld u bij onze afdeling logistiek. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 – 17.00 uur.
Wij nemen uitsluitend Finish Profiles pallets retour. U herkent de Finish Profiles pallets aan het logo op de pallet. Zie de foto hiernaast.

pallet-retour-service-finish-profiles

Vragen over het pallet service retour plan?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze pallet retour service? Stuur een mail naar onze verkoper Ronald.

Finish Profiles Group

De Finish Profiles Group bestaat uit verschillende divisies met ieder zijn eigen specialisme. Naast het produceren en leveren van stalen bouwmaterialen zoals dakpanplaten, dakplaten, wandplaten sandwichpanelen en stalen C-profielen. Daarnaast leveren we ook zelfbouwloodsen, bedrijfshallen, utiliteitsgebouwen, tuinkantoren, tiny houses, luxe tuinhuizen. Finish Profiles Group staat bekend om haar kwaliteit, snelheid van leveren en persoonlijke service.

Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie